Koch-Chemie Micro Cut M3.02

  • Micro Cut & Finish är den senaste generationens maskinella mikropolish för permanent avlägsnande av ränder, hologram, fina repor och slipmärken i kornstorlek P3000 på alla lacksystem (inklusive reptåliga) med hög grad av glans och jämnhet.
  • Avverkning & glans: Avverkning 3,2 Glans: 9,5.
  • Detta polermedel innehåller både slipmedel för att ta lättare defekter och efterlämnar spegelblank yta. Perfekt för sista steget i poleringen

249,00 kr739,00 kr inkl moms

Beskrivning

Micro Cut är den senaste generationens maskinella mikropolish för permanent avlägsnande av ränder, hologram, fina repor och slipmärken i kornstorlek P3000 på alla lacksystem (inklusive reptåliga) ger väldigt hög grad av glans och jämnhet. Genom att använda högspecialiserade, extremt jämna slipkorn skapas en briljant permanent högglansfinish under extrema ljusförhållanden även på mörka och känsliga lacker och färger. Hologram och fina repor elimineras mekaniskt och täcks inte, vilket ofta är fallet, över. Micro Cut är ekonomisk, lätt att polera och lätt att ta bort.

Avverkning & glans: Avverkning 3,2 Glans: 9,5.

Rekommendationer för användning:
För optimalt resultat rekommenderar vi att du använder vår Micro Cut Pad och valfri polermaskin. Före användning bör du fukta torra eller nya pads helt och hållet med polermedel. Med maskinen avstängd, applicera polermedlet jämnt över den yta som ska behandlas och polera sedan korsvis med medelhögt tryck tills en genomskinlig film uppstår, dvs. tills aluminiumoxiden i polermedlet har brutits ner helt. Använd inte pads som använts med denna produkt för andra produkter.

Användningsområden:
Lackering av bilar, kommersiella fordon, motorcyklar osv.

Ytterligare information

Volym

1L, 250ml

Slipnivå 1-10

3,2

P-värde

P3000

Glansnivå 1-10

9,5

Polermedelstyp

Fine Cut

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Utforska liknande produkter