Rupes LHR15 Mark III Polermaskin Bas kit

Polermaskinen Rupes LHR15  modell 3 är välkänd inom bilvården. Detta är nog marknadens mest sålda och använda maskin. Detta är en proffsmaskin som är redo att användas 8-10 timmar om dagen utan problem och med Rupes kvalitet bakom sig är vibrationerna och ljudnivån väldigt låga jämfört med andra maskiner på marknaden.

I Bas-kitet får du med LHR15 mk3, 2 mikrofiberdukar, 2 pads, 2 polermedel, slangklämma

6449,00 kr inkl moms

Beskrivning

Rupes LHR15 modell 3 är välkänd inom bilvården. Detta är nog marknadens mest sålda och använda maskin. Detta är en proffsmaskin som är redo att användas 8-10 timmar om dagen utan problem och med Rupes kvalitet bakom sig är vibrationerna och ljudnivån väldigt låga jämfört med andra maskiner på marknaden.

Rupes LHR15III levererar en härlig kombination av en effektiv borttagning av defekter i lacken samtidigt som finishen blir riktigt bra. 15 ger mer smidighet än 21 tack vare det mindre utkastet samt mindre stödplattra på 125mm. Mark III är den senaste uppgraderingen med mängder av kraft, speciellt runt konkava ytor då maskinen har en imponerande rotationskraft vilket gör det lättare att få ett bra resultat. Ergonomin är på topp tack vare många gummidetaljer för optimalt grepp.

I Bas-kitet får du med LHR15 mk3, 2 mikrofiberdukar, 2 pads, 2 polermedel, slangklämma

Ytterligare information

Vikt 2,5 kg
Strömkabel

9M

Watt Effekt

500

Utkast / Slaglängd

15mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Utforska liknande produkter