Rupes DA Fine Polermedel

RUPES D-A FINE är resultatet av omfattande tester för att utveckla ett fint polermedel som kombinerar märkbar skärprestanda med imponerande finish. Den egenutvecklade formeln som utvecklats och blandas internt av RUPES är designad för att fungera med Dual Action / oscillerande polermaskiner, inklusive både fri roterande och med tvingad rotation. Färgkoordinerad till RUPES gult skum, ull och mikrofiberpads, DA-FINE levererar utmärkt defektborttagning, otroligt hög finishkvalitet och en superenkel avtorkning för utmärk användarupplevelse.

DA-FINE representerar det perfekta andra poleringssteget efter DA-COARSE på praktiskt taget alla typer av målad, gelcoat eller lackerad finish eller som en fristående lösning för lätta poleringsbehov.

249,00 kr749,00 kr inkl moms

Beskrivning

RUPES D-A FINE är resultatet av omfattande tester för att utveckla ett fint polermedel som kombinerar märkbar skärprestanda med imponerande finish. Den egenutvecklade formeln som utvecklats och blandas internt av RUPES är designad för att fungera med Dual Action / oscillerande polermaskiner, inklusive både fri roterande och med tvingad rotation. Färgkoordinerad till RUPES gult skum, ull och mikrofiberpads, DA-FINE levererar utmärkt defektborttagning, otroligt hög finishkvalitet och en superenkel avtorkning för utmärk användarupplevelse. DA-FINE representerar det perfekta andra poleringssteget efter DA-COARSE på praktiskt taget alla typer av målad, gelcoat eller lackerad finish eller som en fristående lösning för lätta poleringsbehov.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
– Utmärkt avverkningsprestande jämfört med de flesta “fina” polermedel på marknaden
– Ny mikroslipteknik och egenutvecklad blandning förbättrar efterbehandlingsförmågan
– Enkel att torka av, för färre torkduksmärken på mjuka lacker eller ömtåliga ytor
– Enkel applicering när den används med RUPES färgkoordinerade padsystem
– Enstegs borttagning och efterbehandling av lätta defekter på de flesta lacker
– Utmärkt 2nd step polish efter D-A Coarse Compound
– Rekommenderas för användning med Rupes och andra oscillerande polermaskiner

D-A FINE high performance fine polishing compound har utvecklats under lång tid för att man ville kombinera en okej nivå av avverkning med bästa glans och finish. D-A fine är perfekt som ett andra steg efter rep borttagning med D-A coarse eller som en enstegs produkt tillsammans med en gul ull eller skumtrissa. D-A fine lämnar en otrolig finish på i princip alla material som tex lack, gelcoat eller fernissa. Produkten är extremt lätt att torka av för att inte riskera att repa känsliga ytor med mikrofiberduken i onödan. Passar bäst med Rupes oscillerande polersystem

 

Ytterligare information

Volym

1L, 250ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Utforska liknande produkter