Vattenfläcksborttagare CARPRO Spotless 2.0 Waterspot Remover 1L

CARPRO Spotless 2.0 Water Spot Remover
CARPRO Spotless 2.0 bryter kemiskt ner de mineralavlagringar som lämnas kvar av vattendroppar (även kallade vattenfläckar) innan de kan etsa in i ytan.

  • Kompatibel och säker för användning på klarlack och CQUARTZ vid användning enligt anvisningarna.
  • Avancerad formula löser säkert upp hårda mineralavlagringar.
  • Tar bort vattenfläckar.
  • pH 4

 

249,00 kr1484,00 kr inkl moms

Beskrivning

CARPRO Spotless 2.0 Water Spot Remover
Fläckfri lack är en vacker sak, men den är svår att underhålla i en värld av hårt, mineralfyllt vatten.
CARPRO Spotless 2.0 bryter kemiskt ner de mineralavlagringar som lämnas kvar av vattendroppar (även kallade vattenfläckar) innan de kan etsa in i ytan, vilket eliminerar behovet av tidskrävande nötande korrigering och förlänger lackens livslängd. Om den lämnas utan uppsikt kan vattenfläckar orsaka permanenta skador på de mest motståndskraftiga fordonsytorna, inklusive klarlack, lack, dekor och glas! Även lackskydd och keramiska coatings är inte ogenomträngliga för hårda mineralavlagringar och kan dra nytta av periodisk kemisk borttagning av vattenfläckar för att hålla dem på toppen av sin funktionella och estetiska prestanda. Spotless 2.0 innehåller en egenutvecklad blandning av noggrant balanserade syror som säkert tar bort tunga mineralavlagringar på de flesta fordonsytor, och kan till och med användas för att bibehålla vår CQUARTZ-linje av nanoteknologiska coatings. Om du letar efter en snabb och effektiv vattenfläcksborttagare för att lösa upp fula bundna mineralföroreningar från din bil eller motorcykel, är CARPRO Spotless 2.0 lösningen på dina problem.

Funktioner och egenskaper:

  • Kompatibel och säker för användning på klarlack och CQUARTZ vid användning enligt anvisningarna.
  • Avancerad formula löser säkert upp hårda mineralavlagringar.
  • Tar bort vattenfläckar.
  • pH 4


Så använder du CARPRO Spotless vattenfläcksborttagare 2.0

*Applicera Spotless i ett väl ventilerat utrymme och använd kemikalieresistenta handskar och ögonskydd för att undvika eventuell hud- och ögonirritation.*

  1. Läs ALLA försiktighetsåtgärder (nedan) före användning!
  2. Tvätta och torka först fordonet för att avlägsna eventuell ytsmuts eller föroreningar.
  3. Se till att fordonet är parkerat i skuggan och att ytan som ska behandlas är sval vid beröring.
  4. Börja med att skaka flaskan för att integrera de aktiva ingredienserna
  5. Spraya direkt på ytan och arbeta in produkten omedelbart, en mindre yta åt gången.
  6. Torka omedelbart bort resterande produktrester med en ren högkvalitativ mikrofiberduk.
  7. Inspektera ytan och upprepa om några mineralavlagringar finns kvar.
  8. Tvätta ytan med ett pH neutralt eller vattenfri tvätt för att neutralisera lösningen.
  9. Om etsning har inträffat, polera ytan med milt polermedel och jobba till grövre vid behov, eller CeriGlass för glas innan du applicerar ett nytt skydd för att skydda ytan.

 

Användning på klarlackade ytor:
Tvätta fordonet med Reset, skölj och torka fordonet. Arbeta inomhus eller i skuggan på kyliga paneler. Förbered 2 fuktiga frottévävhanddukar. Spraya Spotless 2.0 direkt på panelen eller i 1 fuktig frottéväv och sprid ut på det drabbade området. Vänta 30 sekunder till 1 minut för Spotless 2.0 att bryta ner mineralerna på ytan innan du torkar av det drabbade området för att hjälpa till att lossa mineralavlagringarna. Låt inte kemikalien torka på ytan, torka av med en 2:a fuktig Terry Weave Towel eller applicera Spotless 2.0 igen. Upprepa om det behövs. Efter rengöring av varje panel, skölj panelen noggrant med rinnande vatten och torka innan du flyttar till nästa panel.

För emblem och fälgar:
Rengör området med Reset, skölj och torka ytan. Testa alltid på ett osynligt område först. Spraya Spotless 2.0 på en applikator, mikrofiber eller borste som du väljer och applicera på det drabbade området 1 sektion åt gången. Låt Spotless 2.0 stanna på det drabbade området i 30 sekunder till 1 minut utan att låta det torka innan du skakar för att hjälpa till att bryta upp mineralavlagringar eller fläckar. Upprepa om det behövs. Skölj noggrant med rinnande vatten efter rengöring av varje område och torka.


Texturerad plast:
Rengör plasten med Reset, skölj och torka. Spraya Spotless 2.0 direkt på den strukturerade plasten eller applicera på en fuktig mikrofiberhandduk och torka ut den generöst på ytan så att den kan tränga in i porerna. Låt Spotless 2.0 30 sekunder till 1 minut bryta ner mineralavlagringar och föroreningar innan du använder en detaljborste för att agitera och arbeta bort kontamineringen ur porerna. Upprepa om det behövs. Skölj noggrant med rinnande vatten efter rengöring av varje sektion och torka.


För glas:
Applicera Spotless 2.0 på en Terry Weave-handduk och sprid ut på glas och låt det vila i 30 sekunder till 1 minut. Använd samma Terry Weave Towel för att polera glaset för att agitera mineralerna eller för envisa vattenfläckar applicera lite Spotless 2.0 på en polerplatta och polera glaset med maskin eller för hand. Efter fläckborttagning, skölj noggrant glaset och intilliggande paneler med rinnande vatten eller tvätta med bilschampo och torka.


Försiktighetsåtgärder:

  • Använd INTE i solen.
  • Använd INTE på heta ytor.
  • Spraya INTE direkt på glas. Använd med försiktighet, polera in och av direkt och neutralisera.
  • Sur lösning, använd engångshandskar när du arbetar för att undvika eventuell hudirritation.
  • Testa på en oansenlig plats med nytt material innan du använder det någon annanstans.
  • Förtär inte.
  • Andas inte in. Välj lämplig andningsskydd
  • Förvara utom räckhåll för barn.
  • Spraya inte i ögonen, använd ögonskydd för säkerhets skull.
  • Kan påverka vindruta/fönstercoatings och traditionella lackskydd och vaxer.


Vanliga frågor:

F: Är den här produkten keramisk säker?
S: Det beror på hur länge den sitter kvar och om den gnuggas in i coatingen kontinuerligt. När det används i solen eller på en het yta eller blandas med en annan kemikalie kan resultaten bli oförutsägbara. Om den används enligt anvisningarna anger CARPRO att det är säkert på CQUARTZ-beläggningar.
F: Hur skiljer sig denna version från tidigare versioner?
S: Version 2 av CARPRO Spotless använder en annan blandning av syror än de tidigare Spotless-formlerna, vilket gör den starkare mot de vanligaste mineralerna som finns i vattenfläckar på bilytor, samtidigt som den är skonsammare mot glas.
F: Vad är skillnaden mellan CARPRO Descale och Spotless 2.0?
S: CARPRO Descale är ett schampo medan Spotless är en spray. Spotless har en tunn viskositet och rinner av lacken snabbare. Den är också lite surare. De har olika typer av syror i dem. Descale (som är ett schampo) kan användas som en intuitiv del av processen då och då istället för att lägga till ett extra steg. Spotless är lättare att använda för prickbehandlingar när du inte tvättar bilen.

Ytterligare information

Volym

1L, 4L, 500ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Utforska liknande produkter