Högtryckstvätt Annovi 5.0 Twin Flow

  • 160 bar och upp till 14.2 l/min 850l/h!
  • 2700 watt, 13Amp
  • Teleskoplans, dubbelmunstycke, 5 i 1 munstycke, skumlans
  • Stabil konstruktion, smidig slang och slangtrumma.

4295,00 kr inkl moms

Beskrivning

En kraftful högtryckstvätt gjord för alla utmaningar runt hemmet och fordonsvården!
Dualtech Technology System finns på AR Blue Clean DTS Series 5.0 Twin Flow-modellen av högtryckstvättar. Hårt arbetande, innovativ och mångsidig, den ger oöverträffad prestanda tack vare synergin med 2 kraftenheter som fördubblar vattenflödet. Den nyligen marknadsförda högtryckstvätten Twin Flow har utformats för många applikationer och baserat på vilken typ av arbete som ska utföras kan du välja om du vill köra bara en eller båda kraftenheterna med hjälp av den speciella omkopplaren.

Hur fungerar det? Genom att välja ECO Soft Cleaning-läget aktiveras en Power Unit för lätt tvätt, och är särskilt lämplig för träytor, bilar, cyklar, utemöbler och utomhustyger. Men båda kraftenheterna aktiveras med FAST Cleaning-läget: tack vare det dubbla flödet av vatten kommer tvättjobbet att gå mycket snabbare och bli mer intensivt och mer effektivt. Den är därför idealisk för att ta bort den mest envisa smutsen från motståndskraftiga ytor som sten- och betongplattor, trappor, simbassänger, tegelväggar och metallräcken.

TRE lägen för full kontroll:
Läge 1: Skonsam rengöring för känsligare ytor
Läge 2: Kraftful rengöring, mycket vatten och tryck som gör jobbet snabbare

Upp till 50% mer prestanda!
Det kan ge en ökning av tvätt prestanda på upp till 50%, både vad gäller intensitet och sträckning av strålen, vilket resulterar i en minskning av rengöringstiderna. I själva verket kan flödeshastigheten från de två kraftenheterna uppgå till 850 l / h, dubbelt så hög som en vanlig högtryckstvätt i hem och trädgård.

Detta innebär också att strålen kan nå upp till 5 meter bort, vilket gör att du enkelt kan rengöra även mycket stora takytor, vilket är svårt att göra med en högtryckstvätt hem och trädgård. Därför utmärkt prestanda men hög anpassningsnivå. Baserat på typen av arbete som ska utföras, kan bara en eller båda kraftenheterna användas med Dualtech Technology System, varigenom flödeshastigheten varierar beroende på ytan som ska behandlas.

Design, funktionalitet och utrustning:
Hög prestanda, mångsidighet och noggrann uppmärksamhet på detaljer: tack vare det teleskopiska handtaget och de breda gummihjulen kan högtryckstvättarna enkelt flyttas runt, och gummifötterna på baksidan av maskinen hjälper till att skydda den från stötar. Det finns också tillräckligt med utrymme för tillbehörshållaren.

Förutom den praktiska statiska slangupprullaren finns en munstycksficka och två extra lanshållare på baksidan av varje högtryckstvätt så att allt kan hållas på plats efter jobbet.

Utrustningen i 5.0 Twin Flow är särskilt rik; i själva verket innehåller den några tillbehör som gör det möjligt att öka maskinens prestanda och minska rengöringstiden:

Twin Nozzle, ett ovärderligt tillbehör som låter dig rengöra stora ytor snabbt och effektivt genom att dubbla den yta som kan tvättas;
5 i 1 munstycke som ger dig fem funktioner med ett tillbehör. Faktum är att just detta munstycke har fem olika vinklar. Detta låter dig utföra flera operationer med samma munstycke: förtvätt, tvålning, borttagning av smuts, tvätt och sköljning;
Skumlansflasksats: plastflaska som kan monteras direkt på avtryckarpistolen. Med detta kit kan tvättmedel appliceras på ytan för rengöring.

Specifkationer:

  • Vikt 14,6 kg
  • Vattenmängd l/min: 14.2
  • Vattenmängd l/h: 850
  • Motorvarvtal v/min: 3400
  • Slanglängd meter: 8
  • Volt: 220
  • Säkring 13A / 2700watt
  • Max arbetstryck bar 160
  • Total Stop System: Ja

 

Se hur Annovi 5.0 Twin Flow fungerar:

Ytterligare information

Vikt 14,6 kg
Dimensioner 420 × 395 × 770 cm
Vattenmängd l/min

14.2

Vattenmängd l/h

850

Motorvarvtal v/min

3400

Slanglängd meter

8

Volt

220

Max arbetstryck

160

Ändamål

Bil, Båt, Husbil/vagn, Väggar, Hus, Tak, Motorcykel, Staket, Golv, Trall, Trädgård, Stentrappor, Cykel, Arbetsfordon

Total Stop System

Ja

Max vattentemp celsius

50

Ändamål

, , , , , , , , , , , ,

Effekt Watt

Service/Reparation

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Utforska liknande produkter