Colourlock Odour Remover, 1 liter

61,00 kr inkl moms

Beskrivning

Avlägsna lukter
Vissa lukter kan lätt elimineras med vår luktborttagare, medan andra är omöjliga att neutralisera, även med en specialprodukt. Vanligtvis är cigarett-, djur- och urinlukt lätta att avlägsna; urin blir ett problem först när det har sipprat in i lädret flera gånger och under en längre tidsperiod. Mögel kan lätt behandlas endast om stoppningen under lädret inte är påverkad. Detta är i allmänhet bara fallet när lädret har förvarats olämpligt under en kortare tid. Se vår information om behandling av mögel på läder. Lukten av nytt läder går i allmänhet inte att avlägsna.

  • Den har ingen egendoft och täcker således inte lukter med en doft utan tar bort lukter tack vare högkvalitativa ingredienser.
  • Produkten fungerar också utmärk på tygklädslar, skor, möbler och mattor.


Belopp:
250 ml

Användning
Rengör alla påverkade ytor noggrant före användning. Testa alltid först på ett dolt område. Spraya jämnt på ytan och sprid ut med en trasa. Viktigt: Se till att behandla alla ytor och veck på stora kuddar (inklusive baksidan) samt alla utrymmen mellan kuddarna. Upprepa eventuellt behandlingen och låt sedan föremålen vädra i flera dagar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Utforska liknande produkter